top of page
Boot1.JPG

Jorunn organiseert zangweekends en dit telkens op een andere bijzondere locatie. Tijdens deze weekends werkt ze rond een bepaald thema en ligt de focus op samenzang en zangplezier. Het vinden van je eigen stemgeluid staat centraal. Zingen is durven, loslaten en openstaan voor jouw eigen onbegrensde zelf. 

De weekends gaan gepaard met lekker biologisch eten en afhankelijk van de locatie yoga of mooie wandelingen. 

​​

VOORGAANDE EDITIES 

Ik wil je toch nog even bedanken voor het zalige zangweekend. 

Ik durfde er in eerste instantie niet op in te gaan, maar iets zei me dat ik hierbij moest zijn. 

Ik ben nu ZO blij dat ik het gedaan heb. Nog nooit eerder heeft iemand me op één weekend tijd zo laten open bloeien, al helemaal niet op een terrein dat helemaal buiten mijn comfortzone lag. Maar jij gaf deze workshop op zo'n toegankelijke, ongedwongen manier waardoor ik me gewoon goed voelde, en het me na een tijd helemaal niet meer kon schelen of ik vals zong. 

 Wil je even meegeven dat ik al veel cursussen of workshops op andere domeinen heb gevolgd, vaak bij leraars die al jaren lesgeven en helemaal geloven in wat ze verkondigen, maar dit weekend was één van de beste en meest geloofwaardige workshops die ik ooit heb gevolgd.

Nogmaals dank voor het zéér leerrijke en aangename weekend. Het was echt een voorrecht om te kunnen deelnemen aan een dergelijk initiatief!

 

Je lessen zijn een blijvende en beklijvende ervaring voor al wie graag zingt. De opbouw, het zingen aan het ven voor een fictief publiek, de zeer confronterende sessie van zondagmorgen, zelfs de yoga waar ik vooraf wel enige bedenking bij had (!) en natuurlijk de uitzonderlijke omgeving...Het zijn ervaringen die ik graag zal delen om toekomstige geïnteresseerden aan te moedigen om deel te nemen.

Ik vond het een super ervaring.

Jong en oud , mannen  en vrouwen, durvers en afwachters, allen samen maakten we er iets fantastisch van onder de superbegeleiding van Jorunn. 

Mag zeker herhaald worden.

ZOMER ZANGWEEKEND 28-30 JUNI 2019

Zin om je een weekend onder te dompelen in het echte zeemansbestaan?
Met een gloednieuw repertoire!


We verblijven op een prachtige boot aangemeerd in de Westhoek en
zingen de mooiste zeemansliederen en shanties. Samen gaan we op zoek naar ons eigen
stemgeluid. Er worden grenzen verlegd! Ervaring niet vereist.


Tussendoor genieten we van de prachtige omgeving, elkaars gezelschap en heerlijke
biologische maaltijden. Bij goed weer zingen we op 't dek.


Al zingend de zomer in!

MEER INFO OF INSCHRIJVEN
bottom of page